Članstvo

PRIDRUŽI SE...

... i postani dio našeg Srca 

Djeca oboljela od raka ovise o Vašoj pomoći. Ne postoji bolji način da Vam ovo saopštimo – neumoljiva je činjenica da, pored lijekova i kliničkog tretmana, njihovo izliječenje direktno zavisi od objektivnih okolnosti u kojim se nalaze, ljudi koji ih okružuju, kvaliteta njihove ishrane, dostupnosti finansijskih sredstava za odlazak na kliniku u inostranstvu. U skladu sa našom misijom i vizijom, u Udruženju Srce za djecu trudimo se na sve načine pomoći i olakšati djeci, njihovim roditeljima i porodicama koja su pogođena ovomteškom bolešću.

Vi, također, možete direktno uticati na dobrobit naše djece. Za samo 25 KM godišnje, postaćete stalni PODUPIRUĆI ČLAN Udruženja Srce za djecu i ući u krug jedne velike porodice.

Članstvo u Udruženju su srca koja zajedno kucaju za djecu oboljelu od raka. Pozivamo Vas da postanete dio naše porodice i na taj način doprinesete njihovom bržem izliječenju. Dovoljno veliki broj stalnih članova Udruženja praktično bi riješio sve probleme koji stoje pred djecom oboljelom od raka i njihovim najbližima.

 

PRISTUPNICA – PODUPIRUĆI ČLAN

 

Popunite pristupnicu online. Uplatite iznos od 25 KM na broj računa 161 000 00 388 900 27 za članarinu na godišnjem nivou. Dokaz o uplati možete poslati:

  • poštom na Udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“, ul. Betanija bb, 71000 Sarajevo
  • faksom na 033 215 416 ili
  • emilom na info@srcezadjecu.ba

 

Pristupnicu i članarinu možete, takođe, popuniti i uplatiti u prostorijama Udruženja.

 

 

Pristupnica